Даша Астаф'єва – відома українська виконавиця, яка дала велике інтерв'ю в рамках телепередачі ЖВЛ.

У ході цього спілкування модель, яка вже більше двох років не з'являлася на сцені як артистка, розповіла багато всього про свій важливий проект, поточні любовні стосунки та плани, які призначені на період після перемоги України над росіянами, які вторглися на територію нашої країни. 9 років тому і – повномасштабно – 24 лютого 2022 року.

Даша Астаф'єва. Фото Instagram
Даша Астаф'єва. Фото Instagram

Даша відверто розповіла, що на сцену вона більше не повернеться... і все це наслідок невдалої операції на голосових зв'язках. Виявилося, що лікар пошкодив їй нерв (він був біля зв'язок), тому вона й не виступає.

До того ж вона зазначає, що під час війни вона не бачить морального права виступати на сцені в тих образах, як вона раніше це робила — наприклад, при виконанні композицій "Верьовки" та "Авокадо". Через цю проблему Астаф'єва відмовилася від своїх пісень.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

"Я зараз дуже уважно ставлюся до української творчості. Я відмовилася від своїх пісень. Я не вважаю, що зараз час для розваг. Сьогодні у мене просто не повертається мова і немає бажання. Я постійно уявляю, як там військовим", - заявляє Даша Астаф'єва.

Дар'я Астафьєва. Фото Instagram
Дар'я Астафьєва. Фото Instagram

Крім цього, вона зазначає, що нашим захисникам точно зараз не до її пісень. А сама артистка переосмислила своє минуле і повідомила, що рання творчість добігла кінця.

Нагадаємо, Дашу Астаф'єву застукали на колінах у карпатському лісі: по капелюху поплескала

Як повідомляв "Знай.uа", "Я плачу щодня": Даша Астаф'єва розповіла, яке лихо принесли її родині російські окупанти

Знай.ua писав, його величність, літній тонік: Даша Астаф'єва поділилася рецептом освіжаючого напою з квітів