Співак та актор Олексій Завгородній, більш відомий як Positiff із гурту "Время и Стекло", поспілкувався з ведучим Славою Дьоміною у програмі "Слава+".

Співак зізнався у програмі, що для нього настали непрості часи. Він мав деякі заощадження, проте він їх витратив. А після розлучення у нього навіть не було коштів, щоб винайняти житло, тому він жив на студії, яку орендував за 800 доларів.

Олексій Завгородній. Фото: скрін youtube
Олексій Завгородній. Фото: скрін youtube

На запитання Дьоміна, чи вистачає йому 500 доларів на місяць, Олексій відповів, що вистачає, однак щоранку він залишається з думкою, де взяти гроші.

"Допомагають мені всі родичі. Навіть мій дідусь, який колись, у 2006-му році вклав гроші в кліп "Штольня", наприклад. І зараз я повернувся до такої ж можливості попросити гроші. Але позичити , я все одно все віддам. Я теж йому віддавав до цього", - сказав артист.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Олексій "Позитив" Завгородній, фото: Знай.ua
Олексій "Позитив" Завгородній, фото: Знай.ua

Також Дьомін поцікавився, які стосунки у Олексія зараз із алкоголем. Він відповів, що намагається тепер сильно не напиватися. А якщо врахувати нинішні ціни, то він віддає перевагу чаю.

"Я не знаю, хто говорить про мою алкогольну залежність, але ніколи з цим проблем не було. Так, я вживаю алкоголь. Пляшка вина точно в депресивний день у мене точно буде. Ну а як по-іншому ? Все одно я тобі скажу, якщо у цей день є якісь хороші новини чи є якісь хороші пісні, які ти можеш написати і можеш працювати, то, звичайно, алкоголь відходить на другий план", - запевнив Positiff

Нагадаємо, що Олексій "Позитив" Завгородній відправив кума воювати з росією: "Я молюся за всіх наших".

Раніше ми повідомляли, що "колишній" Дорофєєвої Позитив зізнався у серйозній хворобі – лікується вже 3 роки.

Також стало відомо, що "колишній" Дорофєєвої зізнався, чи зраджував він подрузі Каменських, коли був одружений: "Все було".