Співак та військовослужбовиць Коля Сєрга, емоційно розповів про виступи Арестовича.

Він заявив, що по виступах Арестовича видно, скільки шкоди він приносить країні.

Коля Сєрга. Фото: Youtube
Коля Сєрга. Фото: Youtube

"Ви це бачите по виступах Арестовича, скільки людей підписується під його заявами. Це мразота. Це людина, яку не можна допускати до публічних засобів масової інформації. Не до інтернету, ні куди". — заявив Сєрга.

За словами військового, Арестович - шкідник, те, що він сіє, це руйнує ставлення людей, і ту роботу, дуже тонку роботу, щоб наша країна, наш народ, став нацією.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Він, с*ка, він несе відповідальність за все що він каже, тому, що він вивчав, як це працює. Він має відповідати як людина, яка користується цим як зброєю. І я сподіваюсь, він буде відповідати.

Олексій Арестович. Фото: Instagram
Олексій Арестович. Фото: Instagram

Ведучий уточнив, чи це про його слова зараз, чи за весь час. Тоді музикант зазначив, що Арестович зараз багато зла, налаштовує аудиторію зараз.

Якби він був дурачком, який цього не розуміє, тоді можна було б провести з ним виховальну бесіду. Але він це все знає, він це все викладає, — зазначив Сєрга.

Нагадаємо, ми писали, що Коля Сєрга поставив на місце Арестовича після висловлювань про військових: "Твій рот - головне гніздо невігластва".

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" вирішив не розмінюватися на дрібниці і закупився сіллю.

Також "Знай.ua" інформував, "два дні на воді ще й виср*вся": Арестович роздягнувся, щоб спростувати пузо.