Знаменитий український музикант та військовослужбовець Коля Сєрга поставив на місце колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича після його міркувань щодо проблеми посттравматичного синдрому серед учасників бойових дій. Відповідне звернення артист опублікував у instagram.

Коля Сєрга відреагував на слова Олексія Арестовича про те, що багато українських захисників повернуться після війни з ПТСР і почнуть кидати гранати під двері своїм сусідам.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

"Дуже хитро і маніпулятивно. І абсолютно підло по відношенню до колективного фокусу на зусиллях до Перемоги. Причому він розуміє до чого це приводить і як впливає на мотивацію військових і тих, хто їм допомогає", - зазначив музикант.

Коля Сєрга, фото з Instagram
Коля Сєрга, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Коля Сєрга наголосив, що колишньому раднику Офісу президента в даний момент краще тримати свій фронт та мовчати.

"Твоя перемога, пане Олексію - це замовкнути. Тому що твій рот головне гніздо невігластва нашої країни та твій фронт - мовчання. Тримай його з честю", - додав артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Боюсь згадувати": Андрій Бедняков розповів про те, чи вцілів його будинок після обстрілів у Маріуполі.

Також наш портал інформував, Ірина Білик прийшла до того, щоб розповісти правду про зрадницю Повалій і продюсера Ліхута: "Радіє тому, що відбувається".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Танька та Володька" Тарас Стадницький розповів, як дружина забороняла йому кидати пити: "Хочеться і треба занапастити".