Російський актор Олексій Панін, який засуджує терористичну війну в Україні, зізнався у своїх "грішках" та видав секрети двох російських зірок, які приховують свою орієнтацію.

У інтерв'ю пропагандистці собчак, Панін вирішив розкрити всі карти про орієнтацію двох російських акторів, які підтримують політику путіна.

Панін. Фото: Youtube
Панін. Фото: Youtube

Панін підкреслив, що розкриває орієнтацію цих людей без їхньої згоди тільки тому, що чув їхню провоєнну політичну позицію. Цікаво, що собчак зацензурила прізвища згаданих гостем зірок, але він сам розкрив їх в соцмережах.

Спочатку у ЗМІ вирішили, що йдеться про Сергія Безрукова, він є одним з найвідоміших та найвисокооплачуваніших акторів країни-терориста, але пізніше Панін уточнив прізвище.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Безруков. Фото: кадр з фільму
Безруков. Фото: кадр з фільму

Мова йде про Віктора Сухорукова, який внесений в "чорний список" України за підтримку політики Путіна. Сухоруков зіграв Віктора Багрова в фільмах "Брат" і "Брат 2".

"Я кажу це тільки тому, що знаю його позицію з приводу того, що відбувається. Я б ніколи цього не сказав. Чому я повинен, як ******ков жити і боятися? Кожен артист в нашій кіношній тусовці знає, що ******ков смокче, але для всіх він брат", – сказав Панін..

Панін розповідає про Сухорукова. Фото: з соцмереж
Панін розповідає про Сухорукова. Фото: з соцмереж

Також він зізнався, що переспав з Кіркоровим.

Нагадаємо, ми писали, що Влад Яма знову викликав обурення знімками з відпочинку: "Він не чує сирен, не лякають його ракети".

Як повідомляв "Знай.ua" зрадник Олег Царьов у шоці, що робиться в Україні: на підтвердження навів відео "Курган і Агрегат".

Також "Знай.ua" інформував, колишня дружина зрадника Юрія Бардаша співачка Luna попередила українських мам.