Колишня дружина Юрія Бардаша Крістіна, який втік у росію, на відміну від чоловіка повернулася до Києва та подякувала ЗСУ.

На сцені вона виступає під псевдонімом Luna

Юрій Бардаш, фото: Instagram
Юрій Бардаш, фото: Instagram

За словами Бардаша, який після початку війни виїхав до Грузії, якісь "благодійники" поінформували його телефоном, що за ним слідує "Грузинський Легіон". Після чого він нашвидкуруч зібрав речі і втік спочатку до Абхазії, а звідти в росію. На відміну від свого чоловіка Крістіна разом із сином у Києві, вона також сказала, що вдома їй краще спиться і краще пишуться пісні.

"Дякую ЗСУ, кожному захиснику та захисниці, за те, що ми вдома, близько до свого коріння, де краще пишеться, де краще спиться, де просто живеться!"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Крістна Бардаш, скриншот: Instagram
Крістна Бардаш, скриншот: Instagram

Проте співачка зазначила, що не закликає всіх шанувальниць повертатися до Києва. У неї із сином Жориком були особисті обставини, тому й довелося повернутись.

"Кожен зараз на своєму місці допомагає так, як може! Тому ми закликаємо зайти в мої фотографії сьогоднішні, щоб задонатити 19-річному герою з Бугаївки, який після двох тяжких поранень перебуває у тяжкому стані та потребує 2 операцій! А всі, хто в Україні, подивіться на худі Жорика, він натякає не нехтувати сигналами повітряної тривоги 🌝 Бережіть себе, дорогі мої люди!" - написала вона

Нагадаємо, що співачка Lama присвятила нову пісню українцям та Примарі Києва.

Раніше ми повідомляли, що Юрія Бардаша зовсім поплавило у Росії: "секретні" чіпи в паспортах українців.