Окупанти вночі на 23 липня підступно обстріляли Одесу. Вони випустили по ній 19 ракет різних типів. Цього разу країна-гній поцілила прямо у історичний центр міста, та зруйнувала не тільки житлові будинки, а й багато історичних пам'яток.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Внаслідок обстрілу було поранено багато людей, та один чоловік загинув.

Зрадниця та екс-ведуча українського шоу "Орел і Решка" Регіна Тодоренко замість того, щоб підтримати своїх земляків на Батьківщині, у такий непростий день, похизувалась на всю мережу своїм шикарним відпочинком у Туреччині.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Поки одесити розбирали завали зруйнованого історичного центру, ведуча плавала у морі, засмагала та радувалася життю, разом зі своїм чоловіком-росіянином та сином.

Тодоренко похизувалася "райським готелем" з приватним пляжем і особистим багі.

Регіна з самого початку повномасштабного вторгнення, ігнорує криваві злочини РФ. У місті та країні залишилась її родина та друзі. Однак вона проміняла рідну країну на криваві рублі.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Українці настільки обурені таким її вчинком у день трагедії, що у коментарях можна зустріти лише лайливі слова. Вони ображені на одеситку, якій байдуже на своє рідне місто.

Раніше портал Знай повідомляв, позбавити українського громадянства Ані Лорак, Таїсію Повалій та Тодоренка: Катя Осадча винесла вирок зрадникам.

Також наш портал інформував, Тіна Кароль знайшла, чим вона краща за Ані Лорак і Регіну Тодоренко: "Мало кому це було під силу"

Крім того, ми писали, помутніння розуму? Зрадниця Тодоренка влаштувала танці-судоми та використала Кіркорова, як пілон