Знаменитий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв "натягнуті" відносини між Олександром Лукашенком та головою ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним, який трохи засидівся в гостях. Новий ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

З моменту, як Олександр Лукашенко "героїчно врятував" путіна одним дзвінком і притулив у себе Пригожина та його "вагнерівців", пройшов місяць. Юрій Великий вирішив не втрачати нагоди посміятися над ситуацією, в якій опинився самопроголошений глава Білорусі.

Юрій Великий. Фото: instagram
Юрій Великий. Фото: instagram

Так, у новій пародії гуморист взяв на себе роль одразу обох – і Пригожина та Лукашенка. Він посміявся з того, як вони набридли один одному за час "спільного проживання".

Пародія від Юрія Великого. Фото: скрін youtube
Пародія від Юрія Великого. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"На мій погляд, коли в тебе під боком такий сумнівний контингент, Ригоричу більше треба думати не про вигоду, а хоч би про свою особисту безпеку", - посміявся пародист.

Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто зізнався, що не міг стримати сміх протягом усього ролика.

"Я під столом))) Про непроханого гостя це круто! А ще як Юрій копіює Пригожина то взагалі за живіт хапаюся))", "Оскар терміново вручить Юрію Великому! Такий талант на мільйон! Браво! Кращий актор сучасності", "Ось де дурдом", "Жорстко однак", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, пародист із "Квартал 95" Юрій Великий показав нове життя Гіркіна у СІЗО: "Вечір у карцер".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв "інтелектуальне інтерв'ю" Оскара Кучери пропагандисту Борису Корчевникову.

Крім того, ми писали, Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв Лукашенка, який врятував росію одним дзвінком: "Бульбафюрер миру".