Українці вже переконалися, що воїни ЗСУ та ТРО рятуються на передовій за допомогою гумору. Вони намагаються не сумувати і щосили жартують.

Звичайно, це, можливо, не всім до смаку, але краще сміятися, аніж лити сльози. Тим більше, хлопці захищають нашу можливість жити, щоб ми не витрачали своє життя на муки та ридання.

Це питання порушилося і в інтерв'ю "Зоопатрулю" з актором студії "Квартал 95" та другом Володимира Зеленського Євгеном Кошовим.

Євген Кошовий, фото: Знай.ua
Євген Кошовий, фото: Знай.ua

"На другому тижні повномасштабного вторгнення ми зрозуміли, що треба щось робити. Точку в цьому рішення поставили військові. Вони запитали "Де ви є, ми знаємо, що ви з президентом у Києві, але де ви є?" що довелося перекваліфікуватися у волонтери, вантажі тягаємо, людям похилого віку допомагати, а вони: "Це добра справа, звичайно, але дайте побачити ваші пики в екрані". І все, так було прийнято рішення... А так ми вже зробили 77 зустрічей з військовим частинам, бомбосховищам... Там, де є гарячі точки, щоб люди знали, що вони не одні, що їх підтримують" , - поділився Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила
Показати ще

Комік розповів, що коли він сам бігав у притулок, його сусіди дивувалися, що вони нікуди з країни не поїхав.

Нагадаємо, що Пікалов і Кошовий з "Квартал 95" уважно послухали путіна і дещо вирішили: "Що ти глянеш? Виходь".

Раніше ми повідомляли, що Євген Кошовий із "Квартал 95" зізнався, що повідомив йому Зеленський перед війною: "По дві доби не виходили".

Також стало відомо, що Євген Кошовий із "95 кварталу" розповів, які меми відправляє президенту.