Українська співачка, Тіна Кароль, активно підтримує Україну та її позицію давно всім відомим.

Вона часто спілкується з шанувальниками у мережі Instagram, Telegram та TikTok розповідає їм про подробиці особистого та творчого життя.

Тина Кароль, фото Знай.ua
Тина Кароль, фото Знай.ua

Як відомо, Тіна активно подорожувала світом із благодійними концертами, щоб допомогти Україні. А одного разу її сторінку в соціальній мережі взагалі заблокували через те, що вона на ній опублікувала кадри влучення ракети у Вінниці.

Слід зазначити, що це рідкісний випадок блокування сторінок-мільйонників. Якось відома блогерка Саша Бо скаржилася, що їй заблокували сторінку після того, як вона опублікувала кадри ракетного обстрілу Вінниці. Сторінку вдалося відновити. Однак їх попередили, що наступного разу вона втратить обліковий запис назавжди.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Ракетний удар рф по Вінниці, скріншот з відео
Ракетний удар рф по Вінниці, скріншот з відео

Одного разу Тіна Кароль показала, в яких умовах доводиться працювати під час запису пісень. Частину її робочого дня було знято на камеру, а співачка опублікувала відео у сторіс. Їй під час запису доводиться відпочивати у невеликому кріслі, яке огородили ширмою. У такій маленькій кабіні зірка перебуватиме у напівзігнутому стані, навіть немає можливості нормально прилягти чи витягнути ноги.

"Таке життя, non-stop, але головне результат. У цьому навіть щось є", - написала Тіна Кароль.

Тіна Кароль, скриншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що Тіна Кароль показала рідкісне фото із найголовнішим чоловіком у житті.

Раніше ми повідомляли, що волосся Тіни Кароль - великий обман, українці побачили, як вона ховає перуку: "Я весь цей час заздрила?"