Знаменитий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий повеселив шанувальників новою пародією на "балакучий рот путіна" Пєскова. Ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий регулярно піднімає українцям бойовий дух та настрій неймовірними пародіями на різних особистостей. Особливо смішно у його виконанні виглядають усі путінські посіпаки.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Цього разу гуморист вирішив перетворитися на відомого прессекретаря путіна, який завжди говорить лише "правду".

"Відомий російський балабол і "правдомет" Дмитро Пєсков вкотре з дуже правдивою особою розповість нам про подальшу долю Зернової угоди і про те, що насправді (на його думку) завадило путіну вирушити до Африки на саміт БРІКС", - посміявся Юрій Великий.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Українці схопилися за животи зі сміху та подякували артисту за нову порцію гумору.

"Юрію, дякую вам велике, величезне і величезне! Кожен ролик чудовий, а гра слів взагалі філігранна! Слава Україні!", "Збрехати всю правду", "Ну ось знову дізналися всю правду, дякую Юрію", "Я вже не перший раз помічаю - Навіть Юрій в образі Пєскова, звучить переконливіше, ніж справжній Пєсков!!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв Лукашенка, який врятував росію одним дзвінком: "Бульбафюрер миру".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв "інтелектуальне інтерв'ю" Оскара Кучери пропагандисту Борису Корчевникову.

Крім того, ми писали, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав паніку в Криму, після "бавовни" на мосту: "Мідії, рапани, українські паспорти".