У мережі розійшовся скандал після інтерв'ю відомої актриси Наталки Денисенко, яка виконує головну роль у серіалі "Кріпосна"

Тому продюсер серіалу Тала Пристаєцька зробила офіційну заяву та пояснила ситуацію на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Наталка Денисенко, скриншот: Youtube
Наталка Денисенко, скриншот: Youtube

Все почалося з того, що відому акторку Наталю Денисенко, яка у серіалі грає Ларису Яхонтову, запросили взяти участь у програмі "Як ти" на телеканалі СТБ минулого літа. Вона розповіла про продовження зйомок 4 сезону серіалу "Кріпосна".

Акторка сказала, що серіал продовжать знімати в Польщі, куди вона має намір їхати. Проте розповіла про скандал, через що вона хотіла відмовитися від співпраці. Це російські актори, одна з них грає також головну роль – Таня Ратнікова та ще двоє, які виконують другорядні ролі. Щодо Ратникової, вона уточнила, що актриса підтримує Україну і навіть не хоче повертатися додому. А інші два актори мовчать про події, що відбуваються.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Актори "Кріпосної". Фото: Youtube
Актори "Кріпосної". Фото: Youtube

Після такої розповіді і сама Денисенко отримала хвилю критики щодо співпраці з російськими колегами. Крапку у скандалі вирішила поставити продюсер. Вона повідомила, що в серіалі більше не братимуть участі російські актори, зокрема, Таню Ратникову замінить дублер. Крім того, для всіх територій серіал дублюватиметься українською мовою.

"Враховуючи величезну кількість дуже різної інформації щодо четвертого сезону Кріпосної, мені здається зараз важливим донести наступне: 1. Жодного актора-громадянина рф у зйомі четвертого Кріпосного сезону, який зараз відбувається в Польщі, немає. У сценах, де задіяно персонажа Тетяни Ратникової, знімається дублерка 2. Серіал для показу на всіх територіях дублюється українською мовою Російської мови в проекті не буде. Не в мене особисто, ні в кого з команди немає, а ні найменшого сумніву, що рф - держава-терорист, - написала вона. она.

Варто зазначити, що на даний момент прем'єра 4 сезону серіалу "Кріпосна" поставлена ​​на паузу. Один із акторів Тарас Цимбалюк визнав, що це. зокрема, сталося і через скандал із російськими акторами.

"Сезон насправді планувався дуже цікавий. Наприклад, мій герой Назар подорослішав на 20 років, і його життя кардинально змінилося", - поділився він.

Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube
Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що подруга Ксенії Мішиної з "Кріпосної" здала її з Еллертом із потрухами: "Вона закінчує".

Раніше ми повідомляли, що Наталія Денисенко з "Кріпосної" через Федінчика зненавиділа чоловіків, які не пішли воювати.