Талановитий гуморист, блогер та зірка проєкту "Ліга сміху" Влад Шевченко повеселив українців, показавши реакцію росіян у Криму після чергового "бавовни" на мосту. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко регулярно піднімає настрій шанувальникам, знімаючи кумедні ролики на найактуальніші теми. Цього разу він не встояв і посміявся з росіян у тимчасово окупованому Криму, які почали масово панікувати після чергових вибухів на мосту.

Влад Шевченко. Фото: instagram.com/vlad.shevchenko
Влад Шевченко. Фото: instagram.com/vlad.shevchenko

Так, Влад Шевченко показав, як змінилися настрої росіян, які приїхали на окупований острів і усвідомили, що назад вже можуть не повернутися.

"Мідії, рапани, українські паспорти", - посміявся гуморист.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Українці оцінили новий ролик зірки "Ліги сміху".

"Кращого ми вже сьогодні не побачимо. Можна розходитися. Цікаво, чому я це відео переглядаю по 150-му разу", "Хто це вигадує???!!!! Ви моя емоційна підтримка в ці чорні 1,5 роки", - написали у коментарях шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв "інтелектуальне інтерв'ю" Оскара Кучери пропагандисту Борису Корчевникову.

Також наш портал інформував, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" дістався Кіма і пообіцяв залишити мітку на тілі: "Такий підморгує".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, тамбовський вовк із "Квартал 95" Валерій Жидков дозволив сміятися під час війни: "Це щеплення від божевілля".