Ірина Сопонару — відома українська актриса, зірка "Жіночого кварталу", яка останнім часом періодично любить викладати досить дивні публікації в соціальній мережі Instagram.

Наприклад, нещодавно користувачі дізналися про те, що дівчина збільшила собі груди. Точніше, вона сама це зробила, поділившись божевільним танцем в одній лише спідній білизні. А зараз Ірина все ж таки виставила кадр, який можна назвати романтичним. Вся справа в тому, що вона постала зі своїм бойфрендом із Великобританії.

Сопонару з хлопцем, фото Instagram
Сопонару з хлопцем, фото Instagram

Ірина Сопонар познайомилася з Рисом кілька років тому. У результаті минулої осені вона говорила, вона готова до шлюбу, а вже у травні 2023 року вона повідомила, що вони заручені.

"Одне з моїх улюблених місць у Києві", - пише артистка у публікації.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Знімок лише один, чорно-білий. Локація невідома, хоча користувачі в коментарях припускають, що це ВДНГ. Ірина з хлопцем лежать на окремих лежаках, посміхаються та дивляться просто в камеру.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru

"Мені ритм Києва не зайшов, усі кудись біжать, летять... а місто кайф", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Квартал 95" показала, як насправді виглядають її батьки: "Все інше збудуєш"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Жіночого Кварталу" Сопонару зробила груди і розлютила українців напівголістю: "Можна було дрон купити"

Знай.uа писав, Ірина Сопонару "образилася" через невдалий "комплімент" і поставила на місце нахабниця: "Мама вами пишається"