Відома українська актриса Наталія Денисенко стала гостею у студії проекту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Життя виконавиці ролі Лариси Яхонтової у "Фортечній" зараз нерозривно пов'язане з військовими, адже чоловік 33-річної Наталії - актор Андрій Федінчик, на другий день повномасштабної війни виявив бажання вступити до лав ЗСУ.

Наталка Денисенко, фото Знай.uа
Наталка Денисенко, фото Знай.uа

В інтерв'ю Решетнику Денисенко зізналася, що спочатку намагалася відмовити чоловіка від ідеї воювати і пропонувала безпечніші варіанти захисту України, але Федінчик був непохитний.

Логічно, що у ведучого шоу "Холостяк" та "Холостячка" постало питання, як Наталя ставиться до тих чоловіків, хто не захищає зараз батьківщину.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Якщо чесно, коли я знала, що мій чоловік вже офіційно у ЗСУ, у мене була така ненависть. куни, ненавиджу вас. Мій чоловік готовий .... а ви тут насолоджуєтеся "... Я навіть посварилася з сестрою, говорила, що вони сидять там у безпеці, а мій чоловік захищає .... Я розумію, що правда так не можна, кожен повинен робити те Країну повинні захищати партіоти і сильні чоловіки, бо тоді ми не переможемо, якщо будуть брати всіх підряд.Піде чоловік, який не хоче і не може і здасть позиції або його треба буде потім рятувати... , мені потрібно було зробити над собою роботу" , - розповіла Денисенко.

Денисенко та Федінчик, фото Instagram
Денисенко та Федінчик, фото Instagram

Не дивлячись на це, українка наголосила, що її чоловік до цього ніколи не мав справи з військовим ремеслом, у нього немає жодних навичок, лише зйомки. Але його батько – вчитель та військовий. У дитинстві Федінчик хотів навчатися на військового чи актора, але батько його переконав вступати саме на творчу спеціальність.

Нагадаємо, що красуня з "Фортечної" Наталка Денисенко показала таємні зустрічі всім на заздрість: "Просто влягли всі разом".

Раніше ми повідомляли, що Наталка Денисенко з "Фортечної" впевнена, що заслужила війну сама: "Тепер ми знаємо для чого".