Популярна українська актриса, гумористка, ведуча та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала свій "перший раз" у машині швидкої допомоги. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Булітко постійно підтримує зв'язок із шанувальниками та ділиться з ними кадрами як з особистого життя, так і роботи. Цього разу вона показала незвичайну "пригоду" у кареті швидкої допомоги.

Вікторія Булітко, фото: Знай.ua
Вікторія Булітко, фото: Знай.ua

На відео зірка лежить, перевернувшись на живіт на кушетці в машині швидкої допомоги, а лікар проводить маніпуляції на її сідниці. Як виявилося, Вікторія Булітко підхопила кліща, який вчепився в досить пікантну частину її тіла. Процес свого порятунку вона вирішила зняти на відео.

Вікторія Булітко. Фото: скрін instagram.com/bulitka
Вікторія Булітко. Фото: скрін instagram.com/bulitka

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Це мій перший раз у Швидкій...", - підписала публікацію зірка.

Шанувальники не встояли, щоб не пожартувати, адже ситуація дуже нетипова.

"Супер, немов перший с*кс у швидкій, браво наша зірочка", "Пощастило лікареві з викликом", "Треба було повністю роздягатися) може ще кліщі знайшлися", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Єгор Крутоголов із "Дизель Шоу" начепив сітчасті колготки на обличчя і схопився за зброю: "Замість заарештувати..."

Також наш портал інформував, Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" філігранно спародіював бунтівника Пригожина.

Крім того, ми писали, Віка Булітко з "ДизельШоу" розповіла про суміш дитячого харчування та Байрактарів: "Ми дізналися, як доставити 4 тонни".