Дружина українського співака Віктора Павліка, блогер та підприємниця Катерина Репяхова поділилася в Instagram Stories цілою історією, коли вона злякалася через результати обстеження 2-річного сина.

Діагноз простий і цілком зрозумілий після того, що довелося пережити батькам малюка — затримка мови. Через це Катерина зараз і їздить лікарями, щоб з'ясувати причину цього і нарешті "стабілізувати" його зростання.

Катя Репяхова, фото: Instagram
Катя Репяхова, фото: Instagram

Наприклад, Репяхова зовсім недавно з дитиною відвідала приватну клініку в Києві і була здивована, як лікар ставився до малюка. У нього потрібно було взяти кров із вени і цей процес Катерина назвала "пеклом на землі", бо довелося використати 8 пробірок і лише двічі матеріал був узятий без катетера.

"Голка в ручці, як мені було боляче ... Потім голка вискочила, вона почала шукати на іншій ручці вени ... Я просто встала і вийшла з дитиною", - пише Репяхова в Stories.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У лікарні їм не повідомили жодної конкретики, тож жінка припускає, що навіть доведеться поїхати до Ізраїлю для вирішення цієї ситуації. І все це після безлічі аналізів на величезну суму... всього один із них коштував 15 тисяч. Крім цього, прописані ліки можна купити лише в аптеці цієї клініки і ніде більше – за ціною 4 тисячі гривень.

Пізніше Катерина детальніше розповіла про висновки лікаря. Вона заявила, що під час вагітності вона перенесла інфекцію, яка вплинула на здоров'я дитини. Крім того, Катерину злякали тим, що Міхасік може мати родову травму. Проте, за її словами, вона навіть не хворіла на коронавірус, а пологи пройшли успішно.

Зрештою, лякаючі висновки лікаря склали враження, що вони просто намагалися заробити гроші. Тому Катерина продовжить лікування свого сина, але звернеться до інших фахівців.

Нагадаємо, Віктор Павлік показав, що клонував себе: "Без слів"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Репяхова розповіла про серйозні проблеми 57-річного чоловіка Павліка - терпів біль до останнього: "Потрібно лікувати"

Знай.ua писав, після скандалу зі спецперепусткою дружина Віктора Павліка розповіла про свої страждання: "Голувала 5 днів"