2 липня 2023 року, український бізнесмен Мурат Налчаджіоглу, який має турецьке коріння, розмістив відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яким привітав свою 27-річну дружину Лілію Реус із Днем Народження.

Він влаштував цілий концерт у басейні для красуні, використовуючи водяний пістолет замість мікрофона.

Весілля Мурата та Лілії, фото: natalia_dupak_/instagram
Весілля Мурата та Лілії, фото: natalia_dupak_/instagram

Його 12-річна дочка Софія Налчаджіоглу також приєдналася до виконання, співаючи та танцюючи разом із батьком серед інших дітей.

Цей танець у басейні став досить несподіваною відповіддю на жарт дочки, який у день народження мачухи розмазав Лілію обличчям у торт. Під час виконання пісні дружина бізнесмена піднялася з лежака і почала танцювати разом із падчеркою та рештою малюків.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram
Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram

Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram
Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram

Цей незвичайний і веселий виступ став нагадуванням про кохання та радість, присутніх у родині Налчаджіоглу. Відео швидко стало популярним серед шанувальників бізнесмена.

"Мурат молодець, завжди з донькою, не забуває", "А Соня якась доросла, вже майже наречена", "Дякую за відмінний настрій", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, поки Ані Лорак "рятує дітей" від імені путіна, її колишній Мурат одружився з 26-річною Лілією Реус : весілля було з розмахом

Як повідомляв "Знай.uа", наречена Мурата Налчаджіоглу показала його колишній Ані Лорак, як треба любити Україну : "Вам зараз важко"

Знай.ua писав, колишній чоловік Ані Лорак "розлютив" українців великими формами нареченої та відпочинком у Домінікані: "Війна..."