Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена артиста Віталія Козловського Раміна Есхакзай, окрім всього, ще активно веде Instagram, де за нею стежить понад 450 тисяч людей.

Раміна Есхакзай довгий час старанно працювала, тому вирішила, що їй терміново потрібний відпочинок у Греції. Більш того, ведуча зізнавалася, що тільки вчиться розслаблятися, але, судячи з яскравих фотографій із соцмережі, у неї це успішно вдалося. На одній із них вона покрасувалася своєю неймовірною фігурою, яку теж непогано прокачала за останній рік.

Скріншот з Instagram, Раміна
Скріншот з Instagram, Раміна

Для відпочинку біля басейну зірка обрала солом'яний капелюх та сонцезахисні окуляри, а також відкритий купальник, завдяки якому шанувальники змогли оцінити її форми.

Раміна зазначила, що спеціально розмістила цей кадр, бо за статистикою вони збирають більше переглядів. Таким чином вона привернула увагу аудиторії до зборів для військових та своїх випусків.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Ну що ж… наскільки я зрозуміла, Інстаграму не подобається контент з вибухами та репости про збори. Нічого, будемо ламати систему. Фото з відпочинку ще є", - написала вона.

Користувачі мережі оцінили струнку фігуру Раміни, але зізналися, що багато хто з них втомився робити донати, і їм хочеться "розважитися".

Нагадаємо, Віталій Козловський розповів правду про стосунки з Раміною та зради: "Кон**на, ненавиджу всією душею"

Раніше ми писали про те, що блогерка Раміна Есхакзай розлучилася з бойфрендом: відразу пояснила, чи чекати брудну білизну