Знаменитий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий спародіював самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, який одним дзвінком "врятував" всю росію від заколоту Пригожина та його зеків. Новий ролик пародист опублікував на своєму youtube-каналі.

Нещодавно росія опинилася на межі державного перевороту, який влаштував "кухар путіна" та голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Він разом зі своїми зеками практично дістався Москви, але в останній момент відмовився від заколоту. Незабаром Лукашенко публічно заявив, що це він "врятував" усю росію.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Юрій Великий не зміг встояти і зняв свою версію пресконференції білоруського диктатора, на якій він хвалився тим, як врятував путіна, Кремль і взагалі всю росію лише одним дзвінком Пригожину.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Українці вдосталь посміялися і залишились у захваті від пародії гумориста.

"Що не пародія - то шедевр! Давно вже писали, що створені вами образи набагато кращі за оригінали! Просто БРАВО", "Коли я почув оригінал, вже покочувався зі сміху і був упевнений, що таке спародіювати вже не можна. Але Юрій перевершив очікування", "Найкращий бульбафюрер світу", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий показав, як у путіна пояснили "втому" Чонгарського мосту: "Літня міграція наскрізних дірок".

Також наш портал інформував, Юрій Великий розсмішив істерикою Гіркіна через "контрнаступ" природи: "Акуло-російське побоїще".

Крім того, ми писали, Юрій Великий змусив українців надривати животи пародією на кібер-Жириновського: "Як тобі таке, Ілон Маск?"