Олег Винник у другій частині інтерв'ю таки зізнався, що одружений з Таюне і має сина.

"Сенсація", яка вже нікого не дивує. Значно цікавішими є розбірки із "плюсами" через новину про смерть матері Винника.

Олег Винник. Фото: скрин відео
Олег Винник. Фото: скрин відео

"Таюне – це псевдонім, по-перше. По-друге, це та, про яку я співаю пісні. Звичайно, її звати Тая. Мама її називала Таюне", - коротко прокоментував Винник.

Він зазначив, що не говорить про свою родину публічно, бо не хоче аби його близьких переслідували журналісти:

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Я не думаю що мій син буде щасливий, коли він піде в університет і його будуть запитувати наші журналісти, тицяючи в обличчя камеру."

Олег Винник. Фото: скріншот відео
Олег Винник. Фото: скріншот відео
Олег Винник. Фото: скріншот відео

Разом з дружиною та сином Олег Винник перебуває у Німеччині, де жив і будував кар'єру ще до того, як став знаменитий в Україні. Винник виїхав з України до початку повномасштабного вторгнення на лікування.

Також він дізнався про це із новини на ТСН. І він вважає, що смерті матері посприяли журналісти, які караулили її у пошуках ексклюзиву. По-друге, Винник хотів подавати у суд на "плюси", але тодішній гендиректор каналу Олександр Ткаченко (чи його люди) попросили цього не робити.

Нагадаємо, ми писали, що бунтарка Токіо з "Паперового будинку" Урсула Корберо сказала "прощавай": таксі забрало надовго.

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Білик прийшла до того, щоб розповісти правду про зрадницю Повалій і продюсера Ліхуту: "Радіє тому, що відбувається".

Також "Знай.ua" інформував, Олю Полякову намагалися зґвалтувати: "Вивозили до лісу..."