Українська співачка Ірина Білик дала інтерв'ю, в якому розповіла про своє ставлення до українських артисток, які проживають та працюють у росії.

Більше того, вони й словом не згадують про війну в Україні та вторгнення росії до суверенної держави. Про це зірка говорила в одній зі своїх інтерв'ю.

Ірина Білик, фото: Знай.ua
Ірина Білик, фото: Знай.ua

Зокрема, Ірина Білик розповіла, що чоловік її колеги Таїсії Повалій, продюсер Ігор Ліхута підтримує спецоперацію Росії в нашій країні. За словами співачки, він дивиться телевізор і щиро радіє вбивствам українців. А щодо Таїсії Повалій у Ірини Білик жалю немає жодного, адже вона назавжди викреслила ім'я зрадниці зі свого життя.

"Я бачила людей, які мені розповідали, що зараз відбувається з Ігорем Ліхутою. Він сидить, дивиться в телевізор і радіє тому, що відбувається з нами тут", - заявила співачка. Ірина Білик

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

Повалій та Ліхута, фото з вільних джерел
Повалій та Ліхута, фото з вільних джерел

Крім того, Ірина Білик заявила, що не відчуває жодного жалю до ще однієї українки Ані Лорак.

Нагадаємо, що Повалій та Лорак залишилися без кривавих рублів: запроданкам масово скасовують концерти.

Раніше ми повідомляли, що позбавити українського громадянства Ані Лорак, Таїсію Повалій та Тодоренка: Катя Осадча винесла вирок зрадникам.

Також стало відомо, що Ірина Білик зізналася, як помилилася та допомагала росіянам - у тому числі й Кіркорову: "Я була для них світлою людиною". Кіркоров, з яким Ірина товаришувала, виконує її пісню "Сніг".