Знаменита співачка Оля Полякова згадала складне життя, яке вона вела у важкі 90-ті роки.

Зірка, під час нового випуску "Взрослих дівчат" розповіла Маші Єфросініної дуже моторошну історію про рідну Вінницю. Її відвезли до лісу з наміром зґвалтувати...

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Саме період беззаконня та хаосу 90-х років змусив артистку пережити невдалу зустріч у свої 15 років, яка закінчилася госпіталізацією.

Оля провела своє дитинство та юність у Вінниці. Жінка згадала про "знайомство" зі злочинністю та рекетом у цьому бандитському місті, коли вона була ще юна.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Мене й справді одного разу вивозили в ліс. І я домовилася, щоб мене відпустили. Але я пам'ятаю цей шлях назад... Це був жах. Чого вивозили... вони хотіли мене ви*бати", - розповідає Полякова.

Її не спіймали на вулиці, бо Оля була знайома з кимось із тих, хто це робив. У результаті вона сіла до них у машину, а там особливих подробиць не сказала. Але найголовніше, що акт не був. Більше того, таке відбувалося неодноразово. Якось її відвезли на дачу, звідки їй довелося додому діставатися пішки. І тікаючи від зловмисників, майбутня артистка вміла "договоритися".

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Їй тоді було лише 16 років, заміжня, звичайно, вона не була. Тому з кривдниками намагалася говорити психологічно. Вона пропонувала замислитися над тим, що таке може статися і з дочкою того, хто намагається її зґвалтувати. Тож її відпускали.

Або якось вона покинула одного хлопця, але той вирішив, що Полякова легко відбудеться. Він покликав друзів, які підпалили її квартиру, побили неповнолітню... через це майбутня артистка і потрапила до лікарні на 3 місяці.

Нагадаємо, Оля Полякова зі смутком зізналася Єфросініною, що у неї не було жодних чоловіків: "Я отримала нереальних п*здюлей"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова дізналася про вирвані роки через поцілунків не з чоловіком: "С*кса, як і г*ндонів у СРСР не було"

Знай.ua писав, Маша Полякова не посоромилася показати, чи є в неї труси під штанами: футболка вже злетіла