Українська співачка та дружина відомого репера, продюсера та актора Потапа Настя Каменських привітала українців із Днем Конституції.

Відповідну публікацію артистка розмістила на своїй сторінці в Інстаграмі.

Настя Каменських. Фото: Youtube
Настя Каменських. Фото: Youtube

"Завдяки Конституції, ми маємо право на свободу слова, вільний розвиток нашої культури та мистецтва. Вона гарантує нам права та свободи, які ми цінуємо та захищаємо. Вона символізує нашу незалежність, нашу свободу та нашу єдність. День Конституції України сьогодні наповнений гордістю. Ми адже, безумовно, продемонстрували світові, що Україна – це нація непохитної віри, сили та непохитності", - написала співачка.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Українці не оцінили спроби артистки продемонструвати свою патріотичну налаштованість і заповнили публікацію гнівними коментарями:
"Людина-яка далі прославлятиме культуру країни агресора пише про конституцію! Патріотко срано!", "Яка свобода слова! де ваш чоловік ви не щира! котре
! 😅як їй важко!"," боже як тобі важко було, плакали всією країною, як важко з чоловіком закордоном сидіти".


Нагадаємо, нещодавно артистка дала інтерв'ю телеведучій Маші Єфросініної, після якого більша частина української аудиторії не повірила у щирість її слів.

Нагадаємо, ми писали, що скандал із піснею "Волонтер" та "заочним" записом у ТРО: Настя Каменських зізналася, чи соромно їй за чоловіка Потапа.

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала, як патріотизм відбився на її обличчі: "Маленька...".

Також "Знай.ua" інформував, Потап обурився високими цінами в супермаркетах: "Зараз є справи важливіші".