Настя Каменських вирішила вкотре показати свій патріотизм, опублікувавши відповідний кадр.

Фотографію вона розмістила на сторінці Instagram.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Відома співачка з початком війни на якийсь час зникла з медійного простору. Перед трагічними подіями в Україні вона разом із Потапом виїхала за кордон, проте після того, як згодом повернулися до України. Довгий час Настя не з'являлася у медійному просторі та одного разу вирішила припинити мовчання. Вона почала на своїй сторінці у соціальній мережі публікувати патріотичні фото.

Вона прикрасила свій образ малюнком прапора України на обличчі. Один за фанатів у коментарях написав:

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Маленька принцеса"

Зірка повідомила, що збирається наприкінці червня виступити у Празі із благодійним концертом. Шанувальники запитали, коли планує Настя виступати в Литві.

У коментарі до фото 2022 року Каменських написала:

22 червня, Прага, благодійний концерт «Ukrainian Freedom Voices» у рамках Європейського музичного фестивалю

Нагадаємо, що "Ганьба і тупий хайп": Настя Каменських оголосила конкурс на Infiniti та IPhone, щоб віддати ЗСУ 100 тисяч.

Раніше ми повідомляли, що Потап обурився високими цінами в супермаркетах: "Зараз є важливіші справи". Українці зазначили, що багато солі є – це дуже погано, тож дефіцит може піти на користь організму.

Також стало відомо, що Настя Каменських зробила емоційний подарунок пораненим бійцям.