Зіркова пара зізналася про подробиці сімейного життя

Танцівниця и учасниця шоу "Танці з зірками" розповіла подробиці подружнього життя у програмі "Зірковий шлях".

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Ілона Гвоздьова та її чоловік приватний підприємець Іван Хом'ячку офіційно одружені 8 років, але зустрічатися почали набагато раніше. У шлюбі у них народилося двоє дітей: Валерія та Домінік.

Як з'ясувалися, вони познайомилися в метро, ​​Іван пам'ятає навіть, що його дружина була тоді одягнена: у спортивному костюмі та в кросівках.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак не таке вже безхмарне їхнє життя. Виявляється, у їхній родині бувають сварки. І все через роботу Ілони. А почалося все з її участі в одному із танцювальних шоу.

" І всі сварки, які були протягом усіх 9 років участі у проекті, були на тему танців, партнерів, повсякденних тренувань", - каже зірка.

А Іван сказав, що не дивиться, коли дружина танцює з партнером, проте із захопленням дивиться, як Ілона танцює сама.

"Мій чоловік ревнує мене навіть до стовпа", - сказала танцівниця.

А одного разу через ревнощі вони навіть не жили разом місяць, тоді їх помирив кум і відвіз їх до РАГСу подати заяву на реєстрацію шлюбу.

Нагадаємо, що Ілона Гвоздьова вступила в суперечку з українцями: "Хочеться послати в ж...".

Раніше ми повідомляли, що син Ілони Гвоздьової з "Танці зі зірками" почав задихатися, танцівниця мало не посивіла: "Що з вашою дитиною".

Також стало відомо, що Ілону Гвоздьову з "Танці з зірками" дорікнули любові до сина "напоказ": "Бачить мати максимум раз на місяць".