Вже надійшли перші подробиці про весілля співачки Наді Дорофєєвої та ресторатора Михайла Кацуріна, про яку ми заявляли ще тиждень тому.

Про це заявив блогер Богдан Беспалов у черговому випуску пліток на Youtube-каналі. Відомо лише те, що партнери вирішили зробити все тихо, щоби у ЗМІ не потрапило жодних кадрів.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

За інформацією Беспалова, гостьовий список налічував лише 68 осіб, а весілля відбулося в ресторані "Курені" поблизу Арсенальної.

"Щоб інформація не випливла назовні, всім, включаючи персонал, заклеювали камери на телефонах", - додав він.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Серед зіркових гостей було помічено всіма відомий тревел-блогер Антон Птушкін, ведучий Андрій Шабанов разом із дочкою, ведуча Маша Єфросиніна, співак Макс Барських, продюсер Ірина Горова зі своїм сином, а також мандрівник Дмитро Комаров зі своєю дружиною Олександрою Кучеренко.

Щодо Олексія Потапенка та інших учасників екс-лейбла "MOЗGI"... ніхто з них не був запрошений, хоча Надя Дорофєєва раніше сама була учасницею цього колективу артистів.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Беспалов також зазначив, що на святкування не було запрошено співака Олексія Завгороднього (Позитив), з яким Дорофєєва виступала у дуеті "Час і Скло" протягом 10 років.

За його словами, святкове меню розробляв відомий шеф-кухар Володимир Ярославський, який гарантує високу якість страв на цьому заході.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва ось-ось може зіграти весілля з Кацуріним через рік після розлучення з Дантесом: "Зараз..."

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес зробив це вперше після розлучення з Надією Дорофєєвою: "Дуже дивне відчуття"

Знай.uа писав, "який приклад подаєте?": Надя Дорофєєва засвітила голі груди, щоб сказати про важливе, але мами побоялися за психіку дітей