Український ресторатор та підприємець Михайло Кацурін нарешті виклав кадр із Надією Дорофєєвою, чим підігрів градус ненависті до себе, як чоловіка-зрадника.

На його особистій сторінці в Інстаграмі з'явився скріншот, зроблений під час відеозв'язку з Надією Дорофєєвою. А на екрані саме з'явилося сповіщення: "Погане з'єднання".

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, кадр із виступу
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, кадр із виступу

"А насправді з'єднання - клас!", - написав лаконічно він у своєму пості, натякаючи, що насправді все у них добре. Миша Кацурин

Пост Кацуріна, instagram.com/misha_katsurin
Пост Кацуріна, instagram.com/misha_katsurin

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

У березні 2022 року Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили, що вирішили розійтися. А вже за кілька днів таку заяву зробили Михайло та Даша Кацуріни. Тоді ж поповзли чутки про можливий роман Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна. Варто додати, що пари раніше навіть товаришували.

Поведінка обох не викликала захоплення у суспільстві, тому в соцмережах досі про них відгукуються, м'яко кажучи, не надто схвально. Наприклад: "Я не поважаю Мишу Кацуріна", "Тобто він РЕАЛЬНО почав каламутити з подругою сім'ї, поки його дружина була вагітна другою дитиною" .

Скріншот: twitter.com/katespicegirl
Скріншот: twitter.com/katespicegirl

Скріншот: twitter.com/oleksandrahhh
Скріншот: twitter.com/oleksandrahhh

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва ось-ось може зіграти весілля з Кацуріним через рік після розлучення з Дантесом: "Зараз...".

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва засвітила голі груди, щоб сказати про важливе, але мами побоялися за психіку дітей.