Ролик присвячений зустрічі бункерного діда з так званими журналістами.

З перших кадрів Юрій Великий "ложить" українців під стіл декількома фразами нібито путіна: "Я будь-якими методами намагаюся уникнути всього, що пов'язане зі словом "сидіти", - говорить бункерний, випереджаючи запитання, де він бере інформацію, — "от якби в інтернеті можна було прилягти".

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Враховуючи, що в цьому інтернеті повно фейків та обману, я волію отримувати інформацію виключно з доповідей, які мені приносять компетентні люди - Пєсков, та шойгу.Мені не має причин не довіряти шойгу. Якщо він говорить, що знищили 5 систем Петріот, то так і є, а могли б знищити і більше, просто не виходить, бо в українців їх всього дві. — роповідає путін.

Також, не даючи "журналісту" вимовити слово путін розповідає, що було на економічному форму в Петербурзі. Він зазначає, що лише у них була така смачна мелітопольська черешня.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Це та сама черешня, яка на референдумі єдиноголосно проголосувала за приєднання запорізької області до рф.

Після чого Великий приступає до найцікавішого.

Один наш десантник, з позивним Тузік, порвав грілку як тузік грілку. А інший - погнув арматурую

Великий-путін зазначає, що важливо мати таких сильних десантників, або в корні змінити умови. Наступного разу путін пропонує замінити умови "один нехай надуває арматуру, а інший гне грілку.

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий змусив українців надривати животи пародією на кібер-Жириновського: "Як тобі таке, Ілон Маск?"

Як повідомляв "Знай.ua" комік з "Квартала 95" Юрій Великий показав, хто доводить до сліз Шойгу: "Зі своїми підроздєлєніями"

Також "Знай.ua" інформував, Юрій Великий розсмішив істерикою Гіркіна через "контрнаступ" природи: "Акуло-російське побоїще".