Відомий талановитий комік Юрій Великий, який раніше копіював виключно Володимира Зеленського, тепер прославився тим, що геніально пародіює російських військових та владу.

Цього разу Великий змусив українців реготати від нового ролика, у якому висміює шойгу, міністра оборони рф. За сценарієм шойгу дзвонить до путіна, щоб той приструнчив свого "кухаря".

Юрій Великий. Фото: Youtube
Юрій Великий. Фото: Youtube

Пригожин зі своїми підроздєлєніями не хочуть підписувати контракт, — плаче навзрид шойгу.

Під час розмови міністр плаче та "хрюкає", і путін його заспокоює, мовляв, не треба хрюкати.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

На що той відповідає, якби той попробував керувати цією армією, то також би хрюкати навчився.

Юрій Великий. Фото: Youtube
Юрій Великий. Фото: Youtube

В результаті путін обіцяє вирішити долю "вагнерівців", які не хочуть слухати шойгу.

У коментарях похвалили Великого за чудові комедійні ролики, які значно покращують настрій.

"Сєрьгєй Кісломордовічь і Владімір Владілдовічь", "Юра, Ви геніальний майстер перевтілень", "Це капець! Як завжди просто супер!", "Шойгу це як завжди шедевр", "підараздєлєнія", "СерГєй кисломордович-це круто! Орнула в голосину!", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий розсмішив істерикою Гіркіна через "контрнаступ" природи: "Акуло-російське побоїще".

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий з "Кварталу 95" поклав українців під стіл новим роликом про Шебекіно: "Почалось таке бамбекіно".

Також "Знай.ua" інформував, комік з "Кварталу 95" Юрій Великий "порвав" українців пародією на соловойва та гурульова: "Дмітрій Незакусович...".