Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий розсмішив українців пародією терориста Гіркіна, який цього разу дуже засмутився через помсту природи після злочинів російських окупантів. Новий ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Нещодавно у курортному єгипетському місті Хургада трапився інцидент, який свідчить про те, що природа обов'язково помститься російським терористам за їхні злочини.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, біля пляжу акула напала на росіянина та успішно його проковтнула. У мережі одразу з'явилося багато мемів із цього приводу, не втримався і Юрій Великий. Пародист перетворився на скиглія Гіркіна і видав дуже смішний монолог.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Після всього, що наробили російські загарбники на нашій землі, природа це так не залишить. Вона обов'язково відповість. І покарає. І Гіркін, здається, у цьому не сумнівається", - підписав ролик Юрій Великий.

Українці залишились у захваті від нової пародії гумориста.

"Юрію, просто шедеврально!!! Браво!!! Перемогу ВСУ!!!", "Юрій, як завжди, на висоті! Аплодую стоячи! Так тримати! Слава Україні!!! Самовідданим Героям Слава!!! Перемога буде за Вами! !!", "Такого талановитого артиста більше немає ніде тільки в Україні Дякуємо вам Юрію за такий чудовий гумор Слава Україні Слава ЗСУ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий спародіював ниючого Гіркіна після чергових провалів Кремля: "Кинджал виявився тупим ножиком".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Кварталу 95" поклав українців під стіл новим роликом про Шебекіно: "Почалося таке бамбекіно".

Крім того, ми писали, пародист Юрій Великий із "Кварталу 95" змусив українців реготати: "Біжуть у трійці лідерів".