Одразу після одруження колишнього чоловіка зрадниця путіністка Лорак, яка підтримує війну, яку розпочав путін, показала себе в обіймах лисого чоловіка.

Викликала сміх та дедалі більше презирство в українців, які нагадали про Херсонщину, яка може перетворитися на пустелю, через підрив росіянами Каховської ГЕС. А також постібалися через "донати на дрони".

Ані Лорак та Ісаак Віжраку. Фото: скрін youtube
Ані Лорак та Ісаак Віжраку. Фото: скрін youtube

Зрадниця позує в обіймах нового "кохання" сидячи на піску, та коментуючи: "І після всього.. Він просто обійняв мене". Коментар лорак взяли на сміх, підкресливши, що аж такі подробиці інтимного життя нікого не цікавлять. Хоча Лорак підтирає коментарі, багато з цікавих залишається.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"А кому це потрібно?", "Наша короліночка на Херсонському пляжі", "Не далеко від нацистів пішла, раз підтримує вбивство мирних українців", "Дякую за безпілотники!", "Після чого? Після 💦? Це нормально",

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

"Кароліна, українська армія чекає наступного траншу дуже потрібні дрони, з минулої покупки вже полетіли в Білгород та Москву, чекаємо, сонечко, привіт від наших військових", "Т**хнув, але потім не відвернувся і захропів, а спочатку обняв, і вже потім здох", "Якщо він такий глибокий духовний мужчина, щоб не зіпсувати собі ауру, я б трималась подалі, людина з такою гнилою душонкою, яких пошукати треба, Лисий не псуй собі ауру", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що зрадниця Ані Лорак таки визначилась: "Донатити буде".

Як повідомляв "Знай.ua" поки Ані Лорак "рятує дітей" від імені путіна, її колишній Мурат одружився з 26-річною Лілією Реус.

Також "Знай.ua" інформував, Москву атакували дрони з "Фонду помсти" Ані Лорак.