Зрадниця та путіністка співачка Ані Лорак, нарешті визначилась зі своєю позицією стосовно війни в Україні.

З початку повномасштабного вторгнення вона не висловлювала свою позицію щодо війни та продовжувала давати концерти у країні-агресорці.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

До цього часу коли її запитували про її ставлення до війну на Батьківщині, вона відповідала лише про те, що несе цьому світу любов через музику.

Нещодавно наші земляки жартували зі співачки та казали, що вона потайки "донатить" на допомогу захисникам нашої країни.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Проте нещодавно на своїй сторінці в Instagram Лорак показала кому вона дійсно допомогає.

Путіністка закликала своїх шанувальників "донатити" у російський фонд, який збирає гроші "на допомогу" дітям з інтернатів у тимчасово окупованій Запорізькій області та Донбасу.

Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"
Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"

"Напередодні Міжнародного дня захисту дітей мені б дуже хотілося, щоб кожне дитяче серце було зігріте нашою любов'ю, теплом, турботою... Моє дитинство пройшло в школі-інтернаті І я не з чуток знаю проблеми і складності дітей... Давайте допоможемо діткам, яким необхідна наша підтримка", - заявила Лорак.

Фонд максимально цинічно призиває допомагати українським дітям, яких росіяни примусово забрали від батьків. Уся інформація про дітей подається таким чином, щоб показати що до допомоги "руського міра" діти жили максимально бідно та нещасно.

В описі до зборів там використовуються російські наративи про "вісім років війни на Донбасі", а також про те, що діти нібито втратили будинки через "українські снаряди".


Нагадаємо, що позбавити українського громадянства Ані Лорак, Таїсію Повалій та Тодоренко: Катя Осадча винесла вирок зрадникам

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу в рф: "Прийде той час".