Ані Лорак остаточно пробиває дно, коли у дні обстрілів Києва, в яких гине дитина, пропонує своїм шанувальникам "скинутися грошима" для допомоги дітям Донбасу.

Звичайно ж, організація російська, не виключено, що за її допомогою дітей крадуть із окупованих територій.

І поки Лорак зайнята закопуванням себе, її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу одружився зі своєю озлобленою. Радісна подія сталася 3 червня 2023 року під Києвом.

Сторіз Мурата з дружиною Лілією
Сторіз Мурата з дружиною Лілією

Мурат та Лілія влаштували затишну вечірку в одному із заміських ресторанів Києва. Цікаво, що самі наречені довго тримали своє свято в секреті.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Спочатку Налчаджіоглу опублікував фото, на якому видно церкву на тлі вранішнього неба. Так Мурат натякнув, де вони з Лілією один одному скажуть "так". Згодом він почав репостити фото від рідних, які вітали його із весіллям.

Весілля Мурата та Лілії
Весілля Мурата та Лілії

Мурат Налчаджіоглу розсекретив стосунки з Лілією у серпні 2020р. Тоді пара відвідала день народження друга у Львові. А зробив пропозицію колишній Ані Лорак дівчині наприкінці вересня 2021 року.

А хто ж така загадкова Лілія Реус, яка красою точно затьмарить Кароліну Куек?

Ані Лорак, кадр з інтерв'ю
Ані Лорак, кадр з інтерв'ю

Відомо, що 26-річна візажистка Лілія має дочку від попереднього шлюбу – Олександра. Мурат Налчаджіоглу також має за плечима шлюб із Ані Лорак, який тривав 10 років. У пари народилася дочка – Софія, якій 9 червня виповниться 12 років. Бізнесмен познайомив свою доньку Софію з новою обраницею, а її – зі своєю дочкою Сашком. Вчотирьох вони неодноразово відпочивали разом.

Наречена Мурата Налчаджіоглу Лілія, фото: __l_i_l_i_a___
Наречена Мурата Налчаджіоглу Лілія, фото: __l_i_l_i_a___

Нагадаємо, що наречена Мурата Налчаджіоглу показала його колишній Ані Лорак, як треба любити Україну: "Вам зараз тяжко".

Раніше ми повідомляли, що колишній чоловік Ані Лорак "розлютив" українців великими формами нареченої та відпочинком у Домінікані: "Війна...".