Популярна українська співачка Оля Полякова любить ділитися подіями у своєму житті із підписниками та доволі часто публікує дописи на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. За злетами та падіннями виконавиці слідкує майже 3 мільйони користувачів.

Оля Полякова. Кадр: скрін з "Youtube"
Оля Полякова. Кадр: скрін з "Youtube"

Українська селебриті має струнку та підтягнуту фігуру. Проте таку фізичну форму співачка має не від природи, а постійно працює над своїм зовнішнім виглядом.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Нещодавно виконавиця поскаржилася підписникам, що дуже любить смачно поїсти та набрала 4 зайвих кілограми.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Вона вирішила поділитися зі своєю аудиторією тим, як вона "зганяє" зайві калорії та підтримує себе у гарній фізичній формі.

"У мене плюс чотири і виграють від цього мої груди. Трохи є животика, хочу скинути", - поділилася Полякова.

Оля поділилася із шанувальниками кадрами свого домашнього тренування.

Співачка з'явилась у Instastories у чорному обтислому топі, який вдало підкреслює її бюст та темних лосинах.

Подружка Маші Єфросиніної похизувалася тим, що декілька зайвих кілограмів додали об'єму у її стегнах та грудях, та фігура стала більш жіночною та сексуальною.

На кадрах Полякова показала як займається на тренажерах, качає прес та робить планку.

Мати таку гарну фігуру виконавиці допомагають не тільки фізичні навантаження, а й здорове харчування. Співачка поділилася чим обідає після занять спортом.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна розповіла, як шахраї прикриваючись її ім'ям цькують українців: "Будете хворіти, якщо не вмирати".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова розповіла, на що проміняла дітей: "Ви маєте бути готові до збитків".