У відомої співачки Насті Каменських знову запитали про пісні російською мовою, і вона вже не була так однозначна, як минулого року.

В Telegram-каналі "Культурна прачечна" показали, як змінилася за рік повномасштабної війни позиція української співачки Насті Каменських. Якщо раніше в інтерв'ю Аліні Доротюк Каменських заявляла, що російськомовних пісень не буде співати навіть після перемоги, то тепер її позиція дещо похитнулася.

Настя Каменських. Фото: Youtube
Настя Каменських. Фото: Youtube

Аліна запитувала: "Чи буде Настя Каменських потім, після перемоги, чи допусткаєш ти таку думку співати російською?"

"Звичайно, ні" — відповіла співачка у серпні 2022 року.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

За рік думка співачки змінилась майже кардинально, втім війна ще не завершилась. На подібне запитання Маші Єфросиніній, Каменських відповідає у червні 2023 року:

Настя Каменських. Фото: Youtube
Настя Каменських. Фото: Youtube

Якщо ми знаходимось в Україні, звичайно ні. Якщо ми говоримо про закордонні концерти…російською мовою розмовляють дуже багато інших національностей…Але коли так категорично, ну у нас реально російськомовних людей просто купа, і можна навіть на фронті чути цю мову. — зазначає Каменських.

Нагадаємо, ми писали, що скандал із піснею "Волонтер" та "заочним" записом у ТРО: Настя Каменських зізналася, чи соромно їй за чоловіка Потапа.

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських показала, як патріотизм відбився на її обличчі: "Маленька...".

Також "Знай.ua" інформував, Потап обурився високим цінам в супермаркетах: "Зараз є справи важливіші".