Українська співачка Оля Цибульська зробила несподіване зізнання

У сторіс Інstagram вона розповіла непросту історію свого успіху.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Співачка розповіла, що працює вона з 14 років, і весь цей час вона боїться зупинитися. Коли вона приїхала у велике місто, їй здалося, що коли вона "заземлиться", то все зупиниться.

Тому Оля вийшла з декрету за два тижні після народження Нестора і постійно перебуває в русі. Однак така активність дала про себе знати і не на краще.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Через цей страх я неодноразово вимотувала себе до крайності. І до крапельниць. Мені здавалося, що впаде все", підписала відео Цибульська.

Оля Цибульська. Фото: скрин відео
Оля Цибульська. Фото: скрин відео

Як вона помітила, що війна не найкращий вчитель, але відчула, що "заземлятися" можна, від цього світ не руйнується, він більше за особисті страхи, у ньому можна й надалі будувати щось велике.

Оля каже, що тепер вона не боїться маленького місця на Землі, проте обіцяє повернутись у велике місто, від якого в неї закипає кров.

"Але сьогодні я зрозуміла, як мені не вистачало пожити для себе, зробити паузу", - підписала наступне відео зірка.

Оля Цибкльська. Фото: скрин відео
Оля Цибульська. Фото: скрин відео

Нагадаємо, що Оля Цибульська показала, куди потрібно натискати, щоб було добре: "Моя точка G".

Раніше ми повідомляли, що 37-річна Оля Цибульська змирилася зі зморшками і "висміяла" жертв косметології: "Щоб груди не падали у стрінги...".

Також стало відомо, що Оля Цибульська вирішила потягатися з "Квартал 95" і висловилася про нагальні проблеми: "Дорого пахнеш. Гуччі?".