Донька Ніни Матвієнко Тоня показала, які зміни відбулися з нею в Англії, де вона була після того, як на початку повномашстабної війни виїхала з України.

Фотографію співачка оприлюднила у сторіс Instagram.

Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

Як відомо, через війну Тоня Матвієнко разом із дітьми виїжджала за кордон. Спочатку вона поїхала до Португалії, а потім переїхала до мами до Німеччини. Незабаром стало відомо, що співачка жила в Англії. А дочка Арсена та Тоні Ніна мала 1 вересня піти в 1 клас у цій країні.

Співачка не склала до рук, вона брала участь у благодійних концертах, розповідала за кордоном правду про події, що відбуваються в Україні. А потім вона із чоловіком відсвяткувала річницю весілля – 5 років. З цієї нагоди вона розмістила фото урочистої події у соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/
Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/

Також вона виклала фото, на якому була одягнена у народному стилі із шикарним намистом. На її обличчі мінімум макіяжу, проте видно, що співачка гарно та свіжо виглядає. Позує на фото поряд із студенткою КПІ. А також вона зняла чудові краєвиди Англії. Мабуть, це дорога до її будинку.

Тоня Матвієнко. Фото: скрин відео
Тоня Матвієнко. Фото: скрин відео

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян розповів, чому мовчав би про зради та як Тоня Матвієнко його контролює: "Якщо правда є біль...".

Раніше ми повідомляли, що Тоня Матвієнко ненароком показала інтимний момент Арсена Мірзояна: не встояла й Анжеліка Рудницька.

Також стало відомо, що Арсен Мірзоян "з'їв" солодку Тоню Матвієнко: від такого апетит навіть у гастритників прокинеться. І такі пригоди бувають у Арсена зі своєю коханою дружиною.