Відомий український співак Павло Зібров записав пісню, присвячену війні, яку розв'язала Росія на території суверенної України.

А потім розповів зворушливу та знакову історію створення обкладинки. З'явилася вона не так. Про це йдеться у публікації Павла Зіброва на його сторінці у соцмережі Інстаграм.

Павло Зібров, фото: Знай.ua
Павло Зібров, фото: Знай.ua

"Друзі, вже з сьогоднішнього дня пісня "Я так хочу додому" доступна для прослуховування на цифрових платформах: Apple Music, Spotify, YouTube Music, Deezer. Хочу також поділитися з вами історією обкладинки для пісні" , - йдеться у повідомленні.

Як розповів Павло Зібров, коли він побачив, диптих української художниці "Лелека", то одразу зрозумів, що це саме той символ, який передає внутрішній стан кожного українця, якому довелося виїхати під час війни. Як лелека, яка вимушено відлітає зі свого будинку в темряву.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Зібров з донькою, фото Instagram
Зібров з донькою, фото Instagram

"На жаль, на платформи можливо завантажити тільки одне фото в певному розмірі, тому для обкладинки ми використовували частину роботи (гортайте далі, там можна побачити обидві частини диптиха). Щиро дякую за довіру. Насолоджуйтесь прекрасним українським мистецтвом.", - йдеться у повідомленні. Павло Зібров

Пост Павла Зіброва, instagram.com/pavlo_zibrov
Пост Павла Зіброва, instagram.com/pavlo_zibrov

Нагадаємо, що Павло Зібров зробив щось неймовірне своїми пальчиками, від чого українки заверещали від захоплення: "Браво".

Раніше ми повідомляли, що Павло Зібров знайшов нове кохання і не посоромився зайнятися цим прямо на лавці: "Як такі вуса не полюбити...".