В одному з випусків проєкту "Дорослі дівчатка" співачка Оля Полякова зізнавалась телеведучій Маші Єфросиніній, а заразом і всій Україні, у тому, як важко вона пробивала свій шлях до популярності.

Адже раніше їй навіть не платили за участь у якихось шоу. "Королева ночі" брала участь у них заради того, щоб стати відомою. Одним із таких шоу було і "Привіт, декрет". Це реаліті 2011 року, де було показано життя співачки під час вагітності другою дочкою - Алісою.

Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа
Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа

Тоді Полякова ще не була настільки відомою, тому могла багато часу проводити з дочкою Машею, спілкуватися з нею, забирати зі школи та відпочивати біля басейну під дівочу балаканину.

Оля Полякова з доньками, скріншот: YouTube
Оля Полякова з доньками, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Під час однієї з таких посиденьок і відбулася наступна розмова. Оля вирішила вчити свою старшу доньку головної жіночої мудрості – як вийти заміж за мільйонера. Полякова одразу ж запитала у 6-річної малечі, що треба зробити, щоб вийти заміж за принца.

"Звідки я знаю? ... Принц повинен бути з коричневим волоссям і худий, але не зовсім худий", - почала міркувати Маша, але Оля одразу ж її зупинила, сказавши, що він може бути лисий, товстий і потворний.

Але на питання про те, що такий "принц" має подарувати на першому побаченні, маленька Маша з упевненістю сказала: "Діамант".

"Жінці, щоб добре вийти заміж, вона повинна типу все вміти. Нам потрібно вдавати, що ми супер-господарки... Ти повинна вміти готувати складну страву. Наприклад, запекти гусака в яблуках або спекти хліб", - вчить дочку Полякова.

Оля Полякова з донькою Машею, скріншот з відео
Оля Полякова з донькою Машею, скріншот з відео

Нагадаємо, що Оля Полякова вийшла на сцену у треніках і без макіяжу: "Ось нехай тепер хтось візьме і...".

Раніше ми повідомляли, що почуття захлеснули доньку Олі Полякової, Маша не змогла стриматися: "А ось і нова".