Співачка Тіна Кароль у річницю шлюбу з покійним чоловіком зворушила фото з їхнього весілля

У Instagram-stories співачка опублікувала ніжний знімок із їхнього весілля.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

На фото вона разом із чоловіком ніжно тримаються на руки і дивляться на обручки, які щойно одягли один одному.

Хворобу відібрала у зірки чоловіка, продюсера Євгена Огіра. 15 червня вони могли б відсвяткувати 15-ті роковини шлюбу. Життя улюбленого виконавця та батька її сина забрав рак шлунка.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Ми вічність... Знаю, що дивишся", - підписала фото Тіна Кароль.

Як відомо, Тіна Кароль та Євген Огір одружилися у 2008 році. За кілька місяців співачка народила чоловікові первістка Веніаміна. Пізніше у Євгена діагностували рак шлунка. 28 квітня 2013 року чоловік Тіни Кароль помер. Його не стало на 33-му році життя.

Сторіс. Фото: скрин instagram
Сторіс. Фото: скрин instagram

У них народився син Веніамін, який Веніамін, який зараз навчається в Англії. У вільний час він завжди поруч із люблячою мамою Тіною. Через війну зірка зараз багато подорожує з благодійними концертами та веде активну інформаційну діяльність.

Тіна Кароль та Євген Огір, скріншот: YouTube
Тіна Кароль та Євген Огір, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Тіна Кароль з посмішкою до вух похвалилася стиглими ягідками, чоловіки оцінили: "Найсмачніші". Декольте зірки справді вражає, а посмішка на обличчі – заворожує.

Раніше ми повідомляли, що коли Тіна Кароль ще була Танею Ліберман: у мережі з'явилося фото співачки до пластики.

Також стало відомо, що Тіна Кароль під іконами нарешті обійняла дівчинку: "Неможливо стриматись, хочеться".