Відомий український комік Євген Кошовий, зірка студії "Квартал 95" одного разу дав відверте інтерв'ю.

Він розповів про повідомлення президенту, нові татуювання, і як доводилося ночувати в машині з родиною. Взяв інтерв'ю у артиста український телеведучий Даніель Салем у рамках програми "Зірковий шлях". Зустрілися вони неподалік лінії фронту, де й домовилися поговорити.

Даніель Салем, фото: Знай.ua
Даніель Салем, фото: Знай.ua

23 лютого 2022 року вони знімали з командою новий сезон "Ліги сміху" і повернулися додому пізно вночі. Прокинувся спочатку Євген Кошовий від дзвінка Степана Казаніна, який запитав колегу, чи не чує він нічого підозрілого. Комік практично одразу поклав слухавку, бо дуже хотілося спати.

Далі надійшов уже дзвінок від Вікторії Ткач дружині Кошового, і в той же час почало працювати ППО над Києвом, і осторонь Борисполя були перші вибухи. Тоді прийшло усвідомлення того, що все почалося.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"38 днів ми просиділи в бомбосховищі. Дівчатка по дві доби не виходили, бо Серафима дуже боялася. Варячи день на 15-й сказала, що хоче поспати в ліжку" - розповідає чоловік . Вони у трьох машинах провели понад місяць.

Євген Кошовий з донькою Варварою. Фото Instagram
Євген Кошовий з донькою Варварою. Фото Instagram

У той же час Євген Кошовий написав своєму другу Володимиру Зеленському, який підтвердив цю інформацію.

Крім того, вже після початку повномасштабного вторгнення їм удалося зустрітися з президентом, де вони поговорили про нагальні справи. Команда їхала для того, щоби підтримати його, а вийшли з таким почуттям, що це він їх підтримав.

Євген Кошовий, фото з Instagram
Євген Кошовий, фото з Instagram

Також Євген Кошовий набив собі нові татуювання. "Україна - країна безмірних можливостей" та "Ціни кожну мить, як останній раз", і одна ще досить особиста, яку він не став показувати публічно.

Нагадаємо, що Євген Кошовий із "95 кварталу" розповів, які меми відправляє президенту.

Раніше ми повідомляли, що Євген Кошовий розповів про складні стосунки з дочкою