Надя Дорофєєва — відома українська виконавиця, яка часто ділиться будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйона людей.

Багато хто пам'ятає березень 2022 року, минуло кілька тижнів від початку повномасштабної війни, ні в кого не було жодного настрою — лише паніка та нерозуміння, що буде з нами далі. У цей момент Надя Дорофєєва з Володимиром Дантесом несподівано заявляють, що вони більше не разом.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Минає якийсь час... і їхні друзі Михайло і Даша Кацуріни теж заявляють про розлучення. А невдовзі з'являються чутки про те, що Дорофєєва почала зустрічатися з колись другом і це виявляється правдою.

А зараз варто поговорити про чутки серйозніші, адже 14 червня 2023 року деяким українцям пощастило побачити Надю, можна сказати, у несподіваному амплуа... хоча нареченою вона була двічі — з Дантесом і для кліпу. Надю Дорофєєву помітили у моменті, коли вона міряла весільну сукню та фату. Незабаром про таку саму інформацію написав відомий журналіст, сфокусований на моді, Роман Тимофєєв.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Надя Дорофєєва готується зіграти весілля з Кацуріним найближчими днями", - заявив він.

Хоча, за нашою інформацією, це може статися вже цього четверга, 15 червня 2023 року.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Надя Дорофєєва помчала за кордон із колишнім : "Класно бачити вас разом"

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес зробив це вперше після розлучення з Надією Дорофєєвою : "Дуже дивне відчуття"

Знай.uа писав, "який приклад подаєте?": Надя Дорофєєва засвітила голі груди, щоб сказати про важливе , але мами побоялися за психіку дітей