Популярний телеведучий Максим Тарапата, найбільш відомий як фіналіст романтичного реаліті-шоу "Холостячка", нещодавно розповів, що його життя зазнало повної трансформації протягом останнього року.

І, як виявилося, там немає місця Златі Огнєвіч, з якою йому приписували роман. Про це він розповів під час зйомок проекту "Блокпоста шоу".

Макс Тарапата, фото з Instagram
Макс Тарапата, фото з Instagram

Максим Тарапата дуже сподівається, щоб кожен українець зміг знайти власні мотиви для руху вперед, для продовження боротьби проти російського народу. І що дуже важливо для життя. Відомо, що він надихається нашим народом, силою, непохитністю.

Для нього особисто все змінилося за останній рік. Зокрема, почуття — більшість із них стали гострішими, відчуття цінності поточного моменту.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Макс Тарапата та Роман Свечкоренко, фото: Instagram
Макс Тарапата та Роман Свечкоренко, фото: Instagram

Він трохи інакше ставиться до своїх рішень, до майбутнього і рухається вперед із більшою цінністю. Варто лише згадати початок війни... про те, що окупанти рухаються до лівого берега Києва, де Макс, власне, і мешкає разом із сім'єю.

Нагадаємо, Злата Огневич зізналася, що не може співати і розповіла чому: "Мій дім на сьогодні..."

Як повідомляв "Знай.uа", колишній Ксенії Мішиної Андрій Рибак у ліжку слухає розмови дружини з іншим: "Прокинулися о 5 ранку..."

Знай.ua писав, Олексія Тригубенка після відмови Мішиної запідозрили у відносинах із Златою Огнєвіч: "Я краще Еллерту напишу"