Популярна українська телеведуча, блогерка та засновниця благодійного фонду Маша Єфросиніна, любить спілкуватися та ділитися цікавими подіями свого життя із своїми підписниками у Instagram.

Маша Єфросиніна. Фото: Youtube
Маша Єфросиніна. Фото: Youtube

Цього разу ведуча поскаржилася на шахраїв, які продають песвдомедичні препарати для схуднення від її імені.

Про це вона розповіла в на своїй сторінці у мережі Instagram.

Маша Єфросиніна. Фото Instagram
Маша Єфросиніна. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Маша Єфросиніна розповідає, що таке нахабство вона бачить не вперше та вже багато років її ім'я використовують для роликів з рекламою шкідливого для здоров'я препарату.

Тож коли вчергове помітила на просторах інтернету таку рекламу мовчати не стала.

Маша Єфросиніна. Фото Instagram
Маша Єфросиніна. Фото Instagram

"Препарат, від якого ви будете хворіти, якщо не вмирати. Препарат, який поширюється абсолютно брехливим способом, ні кіберполіція, ні наші юристи не можуть нічого зробити, щоб прибрати його з усіх сайтів", — зазначила Єфросиніна.

Маша розуміє, дуже турбує ситуація що велика кількість українців може зіпсувати собі здоров'я цим препаратом, тож вона закликала підписників писати скарги на шахраїв, щоб якомога меньше людей постраждало від їх рук.

Маша Єфросиніна. Фото Instagram
Маша Єфросиніна. Фото Instagram

Злодії доповнюють свою рекламу фрагментами інтерв’ю Маші зі знаменитостями.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна показала, як завжди виглядати на всі сто: весь секрет у склянці

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна та Оля Полякова вирішили мотивувати ЗСУ на перемогу сукнями та макіяжем: "Не заплакані та зачухані"

Як повідомляв Знай.ua Маша Єфросиніна із соковитим кавуном у роті зашифрувала особливе послання для росіян: "Ми знаємо, що там..."