Шанувальникам показали архівне сімейне фото, коли співачка була ще Танею

Фотографію оприлюднили у фан-акаунті Іnstagram

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Тіна кароль, а минулого Таня Ліберман, народилася 25 січня 1985 року в Магаданській області, де в ті роки жили її батьки-інженери, які приїхали на Колиму на заробітки. Батько Григорій Самойлович був уродженцем Чернівецької області, мати, Світлана Андріївна, родом з Івано-Франківська. У сім'ї підростав 4-річний син Станіслав, згодом адвокат та співвласник київської юридичної фірми UBG.

У коментарі до публікації написано:

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Семья ❤️"

Варто зазначити, що зроблено фотографію за допомогою популярної на той час фотоапарата, який залишав дату на знімку. Тому фото зроблено 1997 року. На ньому батько співачки Григорій Ліберман обіймає дружину Світлану та доньку. Поруч стоїть старший син Станіслав.

Шанувальники у коментарях писали співачці:

"Гарні всі дружини і порядні ! Тінаї ії сім'я!"

"Тут вона ще Таня 🥺💞 Дуже красива сім'я. Нехай Бог усіх збереже в ці складні часи."

Нагадаємо, що Тіна Кароль під іконами нарешті обійняла дівчинку: "Неможливо стриматись, хочеться". Шанувальники подякували співачці за теплу зустріч, а також зазначили, що не могли втриматися, щоб не підспівувати.

Раніше ми повідомляли, що Тіну Кароль помітили з 68-річним чоловіком, який поряд із нею багато років: навіть не виїхав із України під час війни.

Також стало відомо, що Тіна Кароль вигуляла сукню за 12 тисяч червоною доріжкою: "Хай буде мир на землі".