Часто багато жінок стикаються з питанням про те, як поєднувати успішну кар'єру та особисте життя. Все це навіяно докорами в тому, що жінка має бути хранителькою вогнища, а чоловік – добувачем.

Але сьогоднішні реалії вимагають сучасних рішень і любляча мама цілком може бути успішною бізнес-леді. Це питання порушили й Маша Єфросиніна з Олею Поляковою у випуску "Дорослі дівчатка".

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео

"Я думаю, що поєднання без шкоди для одного чи другого не існує", - переконана Полякова та Маша її у цьому підтримує.

Оля в принципі вважає, що ідеальних матерів немає. Адже навіть якщо мама обцілює свого чада, водить на всі секції, то вона виховує непристосовану до життя дитину.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Поєднання можливе, але ви повинні бути готові до збитків, жертовності... Але, оскільки ми з Машею трудоголіки, ми не можемо похвалитися тим, що приділяємо багато часу дітям. Але, що таке ідеальне материнство і чи повинні ми своїм дітям все те, що диктує нам соціум - не знаю. Для мене самореалізація - це незалежність і від дітей також", - підсумувала Полякова.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Маша Єфросиніна згадала, як народила другу дитину (сина Сашка) і вирішила піти у декрет, посидіти вдома. Через 2 місяці такого сидіння до неї підійшла 10-річна дочка Нана і сказала:

ти довго це будеш? Я хочу знову бачити тебе щасливою, щоби ти посміхалася"

Нагадаємо, що Оля Полякова з церкви йшла прямо в шинок: "Я задумалася про це в 13 років".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова зізналася, що її чоловік надто старий для регулярного інтиму з нею: "У нього там нічого не просить".