Соліст популярного українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який є чоловіком співачки Alyosha, на початку пономасштабної війни бився з російськими загарбниками.

Проте, у житті залишається місце й у романтики. На своїй сторінці у соцмережі Інстаграм Тарас Топлля виклав спільне фото зі своєю дружиною. Артист розповів, що цій фотографії вже шість років і його почуття такі ж сильні. Він додає, що любить, як і десять років тому, коли все між ними починалося.

Сім'я Тараса Тополі, фото з Instagram
Сім'я Тараса Тополі, фото з Instagram

Тарас Тополя із сумом пише, що місяць був взагалі не до романтики. Втім, як і від початку повномасштабної війни, поки Україна бореться з російськими окупантами.

Співак додає, що в такі лихоліття найкраще тримають у тонусі відчуття кохання близьких людей. А також відчуття, що на тебе чекають і за тебе моляться.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не Київ. Ранок - дев'яносто сьоме. Настрій - як і десять років тому, люблю. Місяць - не до романтики, але. Facebook нагадав фото з коханою @alyoshasinger шестирічної давності. У важкі часи краще всього тримає відчуття, що тебе люблять, чекають, моляться. Банальне "Як ти?" працює. Констатую. Слава ЗСУ! Слава Україні", - йдеться у повідомленні. Тарас Тополі

Тарас Тополя, instagram.com/tarastopolia
Тарас Тополя, instagram.com/tarastopolia

Нагадаємо, що Alyosha довела весь світ до сліз на сцені "Євробачення-2023", показавши просту історію України: "Плачу, тремчу, сумую".

Раніше ми повідомляли, що "Антитіла" доклали руки до знищення оккупантів: музиканти випустили саундтрек комп'ютерної гри, де можна керувати дронами та знищувати орків.