Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 820 тисяч людей.

Оля Цибульська на одному зі своїх виступів вирішила поговорити з глядачами на тему того, як зараз популярні косметологи та послуги, які вони надають. Артистка зізналася, що не хоче нічого в собі міняти кардинально, бо любить власне обличчя та приймає вікові зміни.

Скріншот із Instagram, Оля Цибульська
Скріншот із Instagram, Оля Цибульська

"Моя пика максимально емоційна і допомагає не тільки їсти хліб, але й передавати все, що відчуваю. Завжди прошу косметологів робити так, щоб нічого не змінювалось у рисах обличчя. Бо глобальні тренди краси, які легко досягаються 3-ма шприцами філлерів, підуть геть за рік-два. А морда-не барабан. Її не перетягнеш 😂", - поділилася зірка.

У жартівливому тоні вона висміяла тих, хто зараз ходить із наколотими губами і не тільки, через що всі дівчата стали як сестри з однаковими обличчями. Співачка переконана, що зовнішність відображає все, що відбувається у людини в душі, і їй хочеться зберегти свою індивідуальність.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я змирилась зі зморшками, опущенням жирових пакетів, збільшенням цифри в паспорті і чеку за послуги в косметолога😂 Вік зустрічаю з посмішкою і кремом з SPF. Хочу подобатись собі і щоб груди не падали у стрінги", - додала Цибульська.

Нагадаємо, Оля Цибульська вирішила потягатися з "Квартал 95" і висловилася про нагальну проблему: "Дорого пахнеш. Гуччі?"

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська порадила жбурляти в унітаз тих, хто не зберігає секретів: "Золоті слова..."

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська "побила" чоловіка за мовчазний сигнал про допомогу: "Більш його ніхто не бачив"