Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка народила від нього первістка Михайла, зараз активно розвиває свій Instagram та веде бізнес. За дівчиною слідкує близько 170 тисяч людей.

Катерина Репяхова раптово розмістила фото з клініки, через що фанати стурбувалися та запитали, що сталося. Блогерка розповіла, що її чоловікові Віктору Павліку довелося звертатися до лікарів через біль в руці. Музиканта давно турбує ця проблема, але він довів її до такого стану, що терпіти вже не було сили.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

"У нього дуже сильно болить рука. Вчора їздили на рентген, сьогодні вранці поїхав до лікаря-ортопеда. Сказали, що треба робити МРТ. Я зрозуміла, що нічого хорошого немає, треба лікувати", - сказала Катерина.

Лікарі сказали артисту, що МРТ покаже повну картину, і тоді йому призначать лікування для хворої руки. Однак є ризик, що він зовсім не зможе піднімати кінцівку, якщо не займеться своїм здоров'ям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Видно, що Репяхова дуже боїться за 57-річного чоловіка та сподівається, що лікарі допоможуть подолати його біль.

Раніше ми писали про те, що після скандалу зі спецперепусткою дружина Віктора Павліка розповіла про свої страждання: "Голувала 5 днів"

Як повідомляв Знай.ua, Віктору Павліку після скандалу зі спецперепусткою згадали його зірковий час: "Разом із Януковичем..."

Також портал Знай.ua писав, що Віктор Павлік набрався хоробрості і зробив це для наших військових та всіх українців: "Вже їду до Львова"